A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Днями село Цілуйкове відзначило своє неповторне свято – День села

Дата: 10.08.2016 10:07
Кількість переглядів: 917

Село Цілуйкове – красиве і квітуче

Село… Мій рідний край – чарівний і прекрасний. Як не любити те місце, де вперше побачив сонце, відчув подих землі, де відкрився світ життя…

Днями село Цілуйкове відзначило своє неповторне свято – День села. На площі біля сільського Будинку культури було багатолюдно. І це й не дивно, адже святкова атмосфера захопила як велику родину мешканців Цілуйкового – від найменшого жителя до найповажнішого, так і сусідніх сіл.

На площі велася торгівля різноманітними смаколиками, в тому числі й солодкою ватою та шашликом, користувалися популярністю дитячі розваги – батути, катання на конях та поні, безкоштовне частування смачною польовою кашею, відбувались і спортивні змагання – з футболу, тенісу, перетягування канату.

Увагу присутніх прикула до себе сільська сцена, на якій відбувалась урочиста частина свята.

Як село, так і люди, мають свої біографії і у кожного вона своя та неповторна. У Білокуракинському районі, наприклад, розташоване мальовниче село Цілуйкове. Воно за географічними даними невелике, небагате на мінеральні ресурси. Але для багатьох воно – маленька Батьківщина.

Привітати цілуйчан зі святом завітали поважні гості: голова Білокуракинської об’єднаної територіальної громади С.І.Сірик, його заступник В.М.Носуля, в.о. старости І.І.Аполлонова, начальник відділу культури райдержадміністрації, депутат Білокуракинської селищної ради В.В.Аполлонов, настоятель Свято-Іллінського храму, ієрей Роман (Карцев).Село Цілуйкове – красиве і квітуче, але справжньою його окрасою є люди. Вони скромні та працьовиті, вони не звикли до слави, але їх щоденна праця життя – то джерело людської мудрості і самовідданості. З нагоди свята гості сказали присутнім купу теплих привітань і вручили грамоти, подяки та цінні подарунки. Так, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, за збереження культурного надбання рідного краю, збагачення духовного життя нашого народу, вагомий особистий внесок у розвиток с Цілуйкове були нагороджені: народний фольклорний колектив «Берегиня», В.О.Дяченко, В.С.Ляшко, Н.О.Заїка, О.О.Заїка, О.М.Лобач.Під час церемонії нагородження на святкової концертної програми свої виступи подарували аматори сцени районного Будинку культури ім. Т.Г.Шевченка, Цілуйківського сільського Будинку культури, Паньківського сільського Будинку культури тощо. Так, присутніх порадували: танцювальний колектив «Грація», народний фольклорний колектив «Берегиня», колектив «Мрія», Аліна Колпаченко, Володимир Аполлонов, Наталья Бондаренко, Альона Вітер, Каріна Бондаренко, Анастасія Вітер, Анна Жидких, Анжела Гладченко, Володимир Хоружий, Ірина Світлична та ін.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь