A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СЕЛА ПОПІВКА

Дата: 22.08.2016 13:55
Кількість переглядів: 990

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СЕЛА ПОПІВКА

Історія кожного села є частинкою історії нашої держави. А історію творять люди своєю щоденною нелегкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. Тому щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. Нещодавно маленьке, але таке чарівне село Попівка, яке розкинулось між двох пагорбів і купається у сонячних промінцях і яблуневому цвітінні відзначило День села, яке святкується в один день з Яблуневим спасом. Скільки цікавих місць на цій маленькій Батьківщині, які тут доброзичливі люди і красива природа можна описувати дуже довго, завжди радо вітає своїми вузенькими і чистими вуличками, стоять причепурені біленькі оселі, купаючись у зелених садках.

На свято завітало багато жителів села і гостей. Ведучими заходу були Ю.Горошенко та М.Білецький. Свої неперевершені співочі номери подарували аматори сцени, особливо вразили Н.Іванова, дует Ю.Горошенко і А.Волошина, Р.Сердечний, В.Хоружий, Н.О.Козачок, Є.Білоус, дует сім’ї Тодчуків та ін. Глядачам також сподобалася пісня «Женская дружба», пісеньки вихованців гуртку «Умілі ручки». Всі виконавці показали потужні та яскраві номери. Неймовірно технічно декілька танців присутнім подарував танцювальний колектив «Грація».

На свято завітали почесні гості: голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик, його заступники В.М.Носуля та Д.А.Шуть, начальник відділу культури райдержадміністрації В.В.Аполлонов, в.о. старости В.І.Пономаренко, депутат районної ради Н.О.Козачок та директор ВАТ «Білокуракинський» О.Г.Свинаренко. С.І.Сірик привітав присутніх з Днем села. Не обійшлося і без подарунків. Їх отримали ювіляри села, педагоги, медичні працівники, наймолодший житель та старожили. Дітей приваблював батут, який привезли із Білокуракиного. Біля нього шикувалися величезні черги, адже діти полюбляють цю чудову розвагу. А ще всім селом односельці смакували польовою кашею та брали участь у безпрограшній лотереї.

 

Свято добігало кінця, але його енергетика послужила потужним зарядом для мешканців на нові добрі справи в ім’я процвітання рідного краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь