A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Хатинка для відпочинку

Дата: 20.06.2017 16:16
Кількість переглядів: 682

Відбулося урочисте відкриття осередку громадського відпочинку, розташованого на кварталі Миру смт Білокуракине. На заході були присутні: голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик, інженер КП «Білокуракине-комунсервіс» М.О.Нехаєнко, начальник організаційного відділу ОТГ Т.В.Рогозян, фахівці, задіяні в побудові об’єкта В.А.Муренець та О.А.Горгопа.

Ініціатива створення альтанки-хатинки, виконаної в етнічно-українському стилі, належить голові об’єднаної територіальної громади С.І.Сірику та керівництву ПрАТ «Агро». С.І. Сірик зазначив: «Сьогодні ми демонструємо приклад спільної роботи влади, громади та окремого підприємства ПрАТ «Агро», яким керує наша землячка Т.М.Лапта. Спільна робота полягає в тому, щоб окультурити білокуракинську територію, зробити її більш упорядкованою та комфортною для проживання наших мешканців».

Проект альтанки був розроблений за українською тематикою не випадково. Українська хата, як батьківська, для кожного українця рідна, по-особливому цінна. Тож саме ця ідея і була реалізована. Ця альтанка-хатинка виглядає дуже реалістично. Наче в справжній хатинці, є дах, вікна, дверні отвори та плетений парканчик навколо. Дуже гарна та майстерна робота, яку виконали: спеціаліст з екологічної безпеки та благоустрою ОТГ С.І.Рожко, робітник з благоустрою ОТГ С.А.Гороховацький, робітник з благоустрою ОТГ М.П.Двохіменний, робітник з благоустрою ОТГ В.М.Яренко, фахівці В.А.Муренець, О.А.Горгопа. С.І.Сірик вручив грамоти за активну життєву позицію, участь у проведенні робіт з облаштування зони відпочинку на кварталі Миру території Білокуракинської громади В.А.Муренцю та О.А.Горгопі.

Цей осередок громадського відпочинку створений, перш за все, для дітей. Там зможуть збиратися матусі з діточками та відпочивати літні люди. А цікавий українсько-етнічний стиль альтанки має приваблювати гостей Білокуракиного, як місцевий арт-об’єкт.

Об’єднана територіальна громада виказує вдячність за здійснення спонсорської допомоги та повної підтримки в облаштуванні зони відпочинку на кварталі Миру генеральному директору ПрАТ «Агро» Т.М.Лапті.

Місцеві мешканці задоволені з приводу появи на їхній території такого осередку громадського відпочинку. Все зроблено для людей, лишилося єдине: не руйнувати, а зберігати цю та інші зони відпочинку, розташовані на території ОТГ для себе та своїх дітей. Адже нам ходити вулицями Білокуракиного та роздивлятися довкола. Та те, що ми будемо бачити, не в останню чергу залежить від нас самих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь