A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Увага конкурс !

Дата: 19.09.2017 13:16
Кількість переглядів: 967

Громадська організація "Твори добро " ТА ПРООН ЗАПРОШУЮТЬ ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ ДЛЯ ВИКОНАННЯ БУДІВЕЛЬНИХ РОБІТ ПІДРЯДНИКІВ З ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Запрошення до участі у Конкурсі (Луганська область)

1. Організація громади «Твори добро» та Програма розвитку ООН цим оголошенням запрошують підрядників з доброю репутацією та досвідом роботи надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту  «Створення Центру надання адміністративних послуг Білокуракинської селищної  ради Білокуракинської  ОТГ Луганської області. Реконструкція частини адміністративної будівлі, придбання обладнання та меблів»: ремонтно-будівельні роботи, оздоблювальні роботи, пожежна сигналізація, водопровід та каналізація, вентиляція та опалення, електромонтажні роботи, зовнішня каналізація, благоустрій прилеглої території.

2.   Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

3. Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: пл.Шевченка, 4 смт. Білокуракине Білокуракинського  району Луганської області. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 12:00 02 жовтня 2017 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

4. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище, за телефоном: + 38 0667243494, 38 0634088607 або e-mail: | bktergromada@meta.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь