A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

ЛИЗИНЕ ВІДСВЯТКУВАЛО ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Дата: 14.09.2016 11:58
Кількість переглядів: 968

ЛИЗИНЕ ВІДСВЯТКУВАЛО ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Кого ж не хвилюють вранішні роси в рідному селі, сонцесяйна калина за вікном, рожеві барви світанкові та соловейка ніжний спів? Споконвіків було заведено восени підводити підсумок зробленого. Ось і в селі Лизине стало доброю традицією щоосені святкувати День села. Цілий рік всі старанно трудилися на благо своїх родин та своєї маленької Батьківщини, тож заслужили на свято.

На початку урочистостей зі словами привітання до присутніх звернулися голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик, в.о.старости І.В.Коваленко, почесний житель Білокуракинщини М.М.Гапочка, керівник громадської приймальні Народного депутата України В.С.Курила О.О.Леонов, заступник директора СТОВ «Партнер» В.В.Купріянець, настоятель Свято-Пантелеймонівського храму с.Шапарівка ієрей Володимир (Білієнко). Вони побажали, щоб природа давала добру погоду та гарні врожаї, завдяки чому і люди б жили краще – в достатку та процвітанні.

Відкрили святкову програму веселі, запальні ведучі – Н.В.Зайцева та Н.А.Хрипун. Свою творчість гостям та жителям села подарували К.Хрипун, Н.М.Саламанова, М.Хрипун, Н.І.Лапта, В.Хоружий та танцювальний колектив «Грація». Ці номери не залишили байдужими ні чоловіків, ні жінок, ні дітей. Дзвінко до неба неслися дитячі голосочки та звучали завзято веселі бубонці в рученятах вихованців дитячого садочка «Барвінок» (вихователь Т.М.Коваленко). Через це у присутніх з’явилося відчуття, що воїни на відстані відчують тепло маленьких сердець.

Доброю традицією на святі стало привітання найменших жителів села, сімейних пар із річницею весілля, учасників АТО, матерів-героїнь, чорнобильців, футбольну команду села, дирекцію СТОВ «Прогрес», соціальних та медичних працівників, робітників з благоустрою, працівників їдальні, багатодітних сімей та старожилів. Всі отримали цінні подаруночки та багато теплих слів на свою адресу. Слід зазначити, що І.С.Лавренку було вручено медаль «Почесний житель с.Лизине». Обличчя будь-якого населеного пункту – це, передусім, його жителі. Тож саме завдяки старанням, умілим рукам, натхненній праці мешканців с.Лизине рідний край виглядає привабливо та затишно.

Після завершення святкового концерту гості та жителі с.Лизине могли пригоститися українською стравою – запашною польовою кашею. Приготували її селяни власноруч із дотриманням певних технологій, які знають виключно місцеві жителі. Скуштувати цей продукт назбиралось чимало охочих. Малеча стрибала на батуті, дорослі спілкувалися, панувала неймовірна атмосфера доброти, щирості та спокою.

У кожного із нас є велика Батьківщина – Україна, є і мала – рідне село, місто, край, де народився, навчився рідної мови, почав пізнавати навколишній світ. І нехай це маленьке село можна знайти не на всіх картах, але в наших серцях для нього завжди знайдеться місце. Відшуміло, відгриміло свято, підготовкою якого займалися в.о. старости І.В.Коваленко, депутат селищної ради О.Г.Вірченко і директор Лизинського СБК Н.І.Лапта, але залишилися теплі спогади на душі та очікування наступного Дня села. Тож любіть та плекайте рідну землю. А вона взамін даруватиме своє невичерпне добро.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь