A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

БІЛОКУРАКИНСЬКА ВІЧНОЗЕЛЕНА КРАСУНЯ ЗАСЯЯЛА ВОГНЯМИ

Дата: 20.12.2016 11:49
Кількість переглядів: 717

Фото без опису    

      На площі ім.Т.Шевченка 19 грудня в День Святого Миколая відбулося відкриття головної ялинки селища, яка тепер радує, як маленьких, так і дорослих. Цього дня чимало жителів Білокуракинщини, малеча з батьками, дідусями і бабусями, вчителі, вихователі дитсадків, школярі зібралися аби побачити цей урочистий момент.

Свято відкрила ведуча заходу Н.Д.Ланіна, яка надала слово голові Білокуракинської ОТГ С.І.Сірику та настоятелю Свято-Тихонівського храму, благочинному Білокуракинського церковного округу Сєвєродонецької єпархії, архімандриту Володимиру (Могильному). Вони привітали присутніх з одним із найсвітліших, найдобріших і найрадісніших християнських свят – День Чудотворця Миколая, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Побажали родинного затишку, достатку й душевного тепла. Свою веселу пісенну композицію подарувала Катя Уманцева.

Фото без опису

 

Фото без опису

У рамках свята для дітей та гостей було проведено розважально-ігрову програму за участю Святого Миколая та мультяшних героїв Маши та Ведмедя, які додавали в атмосферу неповторний колорит. А коли на вічнозеленій ялинці спалахнули різкольоровими вогниками гірлянди, щастю дітлахів не було меж, повсюди було чутно вереск, сміх та оплески. Всі навколо красуні-ялинки водили хороводи та співали. А з настанням сутінків вона стала ще красивішою. Тож мешканці та гості селища можуть цілодобово насолоджуватися високою, стрункою, цікаво прикрашеною ялинкою.

Фото без опису

Варто відзначити, що ялинкові набори для встановлення ялинки надало Білокуракинське ЛМГ за прийнятною ціною. Силами КП «Білокуракине-комунсервіс» під керівництвом О.М.Дзюби та робітників громади (Я.О.Фоменко, Л.І.Варченко, О.В.Новацька, С.О.Гороховацький, В.М.Яренко, С.П.Бондар) було встановлено лісову красуню. Також слід сказати про надану допомогу під час висотних робіт на ялинці від СТОВ «Партнер» та Новопсковського РЕМу. На прикрашання ялинки було використано 6 гірлянд та планується найближчим часом встановлення 3D-маківку. Окремо хотілося б відзначити й те, що Білокуракинське ЛМГ подарувало багатодітним родинам громади ялинки на свята. Громада планує в кожному селі встановити гірлянди для яскравих новорічних свят.

Юлія МАЛЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь