A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Відкриття пішохідного містка через водовідвідний канал між вулицями Новоселівською і Коцюбинського смт. Білокуракине

Дата: 28.04.2017 13:14
Кількість переглядів: 721

Днями відбулось відкриття пішохідного містка через водовідвідний канал між вулицями Новоселівською і Коцюбинського. На урочистий захід завітали почесні гості голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик, директор ВАТ «Білокуракинський елеватор» М.М.Віхров,колишній начальник ЛД ПАТ «Укртелекому» В.М.Усенко та його дружина А.Г.Усенко, працівники елеватору, які безпосередньо приймали участь у будівлі металевого містку, представники громади та жителі селища. Свої слова привітання присутнім висловив голова громади С.І.Сірик, який подякував всім хто працював над створенням цього об'єкту культурно-транспортного призначення. Також Сергій Іванович вручив подяки за активну життєву позицію, участь у проведенні робіт з облаштування містка та території Білокуракинської ОТГ та символіку громади В.Л.Попову, А.Ю.Раташнюку, С.Г.Тарасюку, В.І.Кривичу, а особисто М.М.Віхрову було вручено прапор Білокуракинської ОТГ.

Настоятель Свято-Тихонівського храму, благочинний Білокуракинського церковного округу архімандрит Володимир звершив молебень і освятив цей важливий соціальний об'єкт, окропив організаторів і місцевих жителів святою водою. А вихованці недільної школи Свято-Тихонівського храму ( керівник О.Я.Підгайко) порадували учасників заходу невеликою концертною програмою. У їх виконанні прозвучали пісні про Христове Воскресіння, про любов до ближнього. Голова громади подякував діток за виступ і передав солодкі подарунки.

Місцеві мешканці дуже вдячні за новостворений місток, адже він не тільки дозволяє комфортно пересуватися через водопровідний канал, а ще є окрасою нашого мальовничого селища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь