A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Посвята у студенти

Дата: 01.12.2016 10:52
Кількість переглядів: 775

В інституті історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук відбулася посвята в студенти.

Студент Луганського національного університету імені Тараса Шевченка – це почесне звання, яке є символом приналежності до плеяди всесвітньо визнаних науковців, спортсменів, політичних лідерів, діячів культури та мистецтв. Кожен наш випускник є розвиненою особистістю, здатною до самореалізації, та яка усвідомлює власну роль у розвитку європейської держави.

Посвята у студентство – це традиційне свято, яке відбувається в інституті історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук. Воно має на меті сформувати потужний колектив студентів, корпоративну культуру, яка є запорукою успішного навчання в університеті. Незважаючи на складні умови евакуації, за ініціативи адміністрації святкування було відновлено в м. Старобільськ, що стало не тільки продовженням традиції, але й уособленням нашої спільної перемоги.

Під час підготовки до заходу виникали певні труднощі, пов’язані з організацією творчого процесу. Але завдяки взаємодії професорсько-викладацького складу та студентського колективу вдалося провести справжнє свято.

Захід розпочався з привітання від проректора з науково-педагогічної роботи О.І. Бабічева та директора навчально-наукового інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук Л.Ц. Ваховського. Науковці зазначили, що це свято є символом єднання поколінь випускників інституту, які пишаються своєю Альма-матер. Вони побажали натхнення та наполегливого навчання усім вихованцям.

Продовженням свята став виступ студентів другого курсу, які є наставниками для молодших поколінь. За допомогою сатири та гумору молодь акцентувала увагу на вічних проблемах студентства, висловила слова вдячності викладачам та керівникам університету.

Свої таланти змогли продемонструвати не тільки студенти, але й викладачі. Творчим апогеєм свята став виступ директора навчально-наукового інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук Л.Ц. Ваховського, який продемонстрував неабиякі вокальні дані та виконав пісню. А приємною несподіванкою для першокурсників став гумористичний концертний номер у виконанні викладачів ЛНУ імені Тараса Шевченка.

        

             Свято завершилося виконанням гімну інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук. Кожен студент, викладач та випускник структурного підрозділу є й залишається вірним своїй Альма-матер.

Олег Черниш, прес-центр

ЛНУ імені Тараса Шевченка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь