A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Свято Останнього дзвоника відбулось в Білокуракинській ЗОШ №1

Дата: 26.05.2017 15:41
Кількість переглядів: 857

Фото без опису

     У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника. Це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято у якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Шкільне подвір’я Білокуракинської ЗОШ №1 буяє зеленню, на ньому в останній день 2016-2017 учбового року зібралося чимало людей. Серед них школярі, їх батьки, родичі, педагоги, односельці, запрошені гості.

Внесено державний Прапор України. Лінійку відкрили ведучі К.Григоренко і Д.Віннік. Запрошено випускників-одинадцятикласників з їх класними керівниками Є.О.Трубачова (11А), Л.П.Запара(11Б), В.І.Заїка (11В). З вітальним словом до учасників урочистостей звернувся директор школи О.Г.Вашура. «Традиційно останній дзвоник щороку сповіщає про закінчення занять у школі та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. Країна Знань перегортає ще одну сторінку нашого освітянського літопису. Упродовж цього навчального року учні нашої школи припадали до цілющих джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони живої та неживої природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності. У рідній школі зміцніли й загартувалися душі громадян цієї Країни - і безтурботних першокласників, і замріяних у майбутнє випускників. Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів» - підкреслила Олена Григорівна. Слід зазначити, що вихованці Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ст.. №1 наполегливо навчалися, показали високі результати на шкільних олімпіадах, у творчих конкурсах, спортивних змаганнях. Тож відбулося нагородження найкращих учнів похвальними листами з 2 по 10 класи, за активну життєву позицію, спортивні досягнення відзначили одинадцятикласників. Грошові нагороди за перемогу в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад отримали вихованець 10-А класу І.Лісовенко ( інформаційні технології) та учень 7-Б класу А.Нікіша ( математика).

Завітали сказати своє напутнє слово присутнім школярам, подякувати їх наставникам та батькам за виховання молодого, перспективного покоління рідного Білокуракинського краю голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик та начальник відділу освіти райдержадміністрації Л.І.Зубкова. Сергій Іванович разом з Любов Іванівною вручили від громади символічні подарунки та подяки за високі результати учнів у зовнішньому незалежному оцінюванні та підготовку переможця у обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології вчителю біології Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ст № 1 - В.І.Василенко, за підготовку переможця у обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій вчителю інформатики Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ст № 1 – С.В.Григоренку, за зайняте ІІ місце команди "Патріот" у обласному етапі Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України "Козацький гарт" вчителю фізичної культури Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 – О.М.Болкуну, за зайняте ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2017» вчителю початкових класів Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 - Л.Ю.Шестаковій, за підготовку переможця обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики вчитель математики Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 - А.В.Оселедько. А школі було подаровано радіо мікрофони.

Дитинство завжди житиме у школі, хоча й пролітають за роками роки, та гамір дітей там не стихне ніколи, бо поруч зі старшими є малюки. Першокласники подарували свої привітання та гарний настрій. В свою чергу випускники подякували педагогічному колективу школи й батькам віночком теплих слів, віршами і піснями, на згадку про шкільні роки вручили всім квіти. Росте людина. Її життя починається світанком душі – дитинством. Залишається воно у пам’яті як потаємне і світле. І скільки б не минуло років, цей берег притягує до себе, повертає з найвіддаленіших куточків людської пам’яті.

Коли пролунав останній дзвоник, надія і радість переплелися в душах випускників та їхніх батьків. Скільки було в ньому спогадів, мрій і сподівань… Почувши його, випускники зі смутком згадали прожиті шкільні роки і те, що їх уже не повернути назад, як ніколи відчули, що школа для кожного – це рідний дім, адже вони тут виросли. Цього дня і школа в травневому подиху весни притихла, щоб попрощатися з ними, провести в далеку дорогу, яка називається дорослим життям. Як символ прощання зі школою одинадцятикласники випустили в небо повітряні кульки. Організацією даного заходу займалася педагог-організатор А.Токаренко. Подібні свята Останнього дзвоника пройшли у всіх школах району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь