A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

Дата: 14.11.2016 09:13
Кількість переглядів: 1043

ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

В залі засідань райдержадміністрації відбувся урочистий захід до Дня працівників культури за участю голови райдержадміністрації С.І.Іванюченка, голови районної ради К.І.Бондаренка, голови Білокуракинської ОТГ С.І.Сірика, начальника відділу культури райдержадміністрації В.В.Аполлонова, в ході якого звучали кращі слова привітання з нагоди свята.

В ході нагородження дипломом Луганської обласної державної адміністрації управління культури, національностей та релігій Луганського обласного центру народної творчості за зайняте І місце у обласному в межах Всеукраїнського, огляді-конкурсі клубних закладів у сільській місцевості був нагороджений Дем’янівський СБК (директор Т.М.Шилова-Євсюкова); почесною грамотою від управління культури національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток культури та відродження національної свідомості на Луганщині, з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва був нагороджений начальник відділу культури райдержадміністрації В.В.Аполлонов. За сумлінну працю і вагомий внесок у розвиток культури рідного краю та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва подяками райдержадміністрації, районної ради та Білокуракинської ОТГ було нагороджено: колективи Заїківського сільського клубу, Нещеретівського СБК, Курячівського СБК, Мирненського СБК, Дем’янівського СБК, Лозно-Олександрівського селищного Будинку культури, СБК «Дружба», Павлівського СБК, районного Будинку культури ім. Т.Г.Шевченка, викладача за класом баяну Білокуракинської дитячої школи мистецтв А.О.Білоуса, бібліотекаря Нещеретівської бібліотеки-філії О.В.Дубову та бібліотекаря Олексіївської бібліотеки-філії Т.В.Гончаренко.

Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

Грошові сертифікати було вручено Мирненському СБК, Солідарненському СБК, Плахо-Петрівському СК, Лизинському СБК, Романівському СБК, Гладківському СК, Тимошинському СБК, Олександропільському СК, Шарівському СБК, Просторівському СБК, Попівському СК, Павлівському СБК, Лозно-Олександрівському БК, Петровському СК, Олексіївському СБК, Луб’янському СК, Дем’янівському СБК, СК «Світанок», Цілуйківському СК, Паньківському СК, Шапарівському СК, Нещеретівському СБК, Бунчуківському СБК, СБК «Дружба», Курячівському СБК, Заїківському СК та Білокуракинському РБК.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису

Працівники культури дарують людям радість, несуть культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножують велич Білокуракинського краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличують рідну Батьківщину. Їх творчий внесок у розвиток національної культури, щоденна подвижницька праця на ниві української культури заслуговує на слова щирої вдячності. Низький уклін за вашу святу місію. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь