A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Стратегічне планування розвитку територіальних громад

Дата: 01.02.2017 16:38
Кількість переглядів: 1273

 

01 лютого 2017 р. в Білокуракинській селищній раді відбувся круглий стіл щодо підсумків стратегічного планування Білокуракинської об’єднаної територіальної громади. Цей захід відбувся в рамках проекту ««Наступні стратегічні кроки розбудови Білокуракинської об'єднаної громади Луганської області»» Луганської обласної громадської організації «Громадська ініціатива Луганщини, який здійснюється за підтримки МФ «Відродження». Партнери проекту - Білокуракинська селищна рада та Національна Академія наук України. Також активну участь в реалізації стратегічного планування прийняли помічники народного депутата України Курило В. С.

Упродовж 2016 року перед новоствореною Білокуракиснькою об’єднаною громадою стояло складне завдання: чітко визначити, куди рухатися у майбутньому.

В рамках проекту була надана практична допомога Блокуракінської ОТГ в процесі розробці, публічному обговоренню, лобіюванню ухвалення та впровадженню стратегічних документів для її подальшого сталого розвитку, а саме розробка проектів Статуту селищної територіальної громади, Стратегічного плану сталого розвитку розвитку Білокуракинської селищної територіальної громади на до 2026 р., Стратегії розвитку селищної територіальної громади до 2020 р. та Плану соціально-економічного розвитку на 2017 рік.

Майбутнє - це створення умов комфортного, здорового і безпечного життя за рахунок гармонійного поєднання ресурсів Білокуракинської щедрої та гостинної землі з сучасними технологіями раціонального їх використання та інвестиціями задля сталого розвитку за умов активного співробітництва громади й органів самоврядування За результатами діяльності були визначені наступні стратегічні цілі розвитку:

         Розбудова бізнесу та залучення інвестицій;

         Розвиток інфраструктури СТГ та надання якісних послуг;

         Енергозбереження, оздоровлення та туризм.

Стратегічні документи пройшли громадські слухання із представниками влади, бізнесу та громадського середовища та у кожному селі, приєднаному до новоутвореної адміністративної одиниці. Остаточний варіант прийняли 23 грудня 2016 року депутати селищної ради.

За десять років Білокуракинська об'єднана територіальна громада прагне стати спільнотою ініціативних людей, яка мешкає у мальовничому, екологічно-чистому і гостинному краї Луганської області, придатному для комфортного проживання завдяки розвинутій мережі побутових послуг та інфраструктури сільського господарства з потужним логістичним центром.

 




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь