A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

ЛНУ імені Тараса Шевченка – 96-ть!

Дата: 02.03.2017 08:09
Кількість переглядів: 862

Фото без опису

    1 березня нашій Альма-матер виповнилось 96 років із Дня заснування. Це дата, яка заслуговує на повагу та шану, адже майже століття наш вищий навчальний заклад виховує не лише кваліфікованих спеціалістів, а й людей зі свідомою громадською позицією, справжніх патріотів своєї Держави. За ці роки університету довелось пережити багато, в тому числі і вимушену евакуацію, тому вже третій рік поспіль свій день народження університет святкує на Старобільщині.

Бути викладачем ЛНУ імені Тараса Шевченка – це велика відповідальність, бо саме він щодня передає студентам не лише знання, а й розвиває кращі людські якості. Тут працюють найкращі освітяни, які віддані справі розвитку освіти – вони є золотим фондом, опорою і гордістю української Луганщини.

З нагоди Дня заснування університету було прийнято рішення присвоїти почесні звання та нагороди викладачам та співробітникам навчального закладу за їх сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток національної освіти.

Звання „Почесний професор ЛНУ імені Тараса Шевченка” є символом визнання авторитету науковців та вдячності за значний внесок у розвиток освіти в університеті й Україні. Цього року почесне звання було присвоєно професору кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин В.Г. Крюкову, завідувачу кафедри дошкільної та початкової освіти Н.І. Черв’яковій та доценту кафедри географії О.О. Кисельовій. Кожен з них є прикладом наполегливості та невтомної праці, завдяки чому досяг значних успіхів та наукових звершень.

    Почесне звання „Почесний працівник ЛНУ імені Тараса Шевченка” присвоєно головному механіку адміністративно-господарської частини Ю. П. Шелякіну та кандидату педагогічних наук, голові первинної профспілкової організації університету В.П. Морозу.

За  сумлінну працю, високий професіоналізм, якісну підготовку фахівців, значний особистий внесок у розвиток національної освіти, вагомі досягнення в організації освітянської діяльності та з нагоди 96-ї річниці Дня заснування університету „Почесною грамотою ЛНУ імені Тараса Шевченка” було нагороджено завідувача кафедри української філології та загального мовознавства, доктора філологічних наук, почесного професора ЛНУ імені Тараса Шевченка К.Д. Глуховцеву, провідного фахівця відділу аспірантури Л.П. Зеленську та доцента кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин, кандидата історичних наук, доцента О.В. Набоку.

Фото без опису Фото без опису

 Цього дня у стінах університету відбувся святковий концерт, на якому  були присутні викладачі та студенти ЛНУ. Розпочався він піснею „Вставай, Україно”, яка і до сьогодні актуальна та відома на всю Україну. „Ми пройшли неймовірні випробування, але залишились найвідданіші, найсміливіші, надійні. Сьогодні ми з упевненістю можемо сказати, що випробування роблять нас більш сильними й згуртованими. Разом ми подолаємо всі труднощі й негаразди, бо в нас є спільна мета: зробити наш університет ще кращим, ще сильнішим”, ? наголосили ведучі концерту.

Зі сцени лунали слова вдячності науковцям, викладачам, співробітникам, які щоденно докладають значних зусиль на благо рідного університету. Студенти подякували їм за невтомну  працю  та творчий пошук, побажали їм миру, добробуту, окриленого настрою та натхнення.

Приємною несподіванкою для усіх присутніх став виступ ансамблю пісні та танцю „Патруль”. Артисти розпочали свій виступ з привітань, побажавши усім співробітникам та студентам університету успіхів, процвітання та досягнення нових висот.

Фото без опису

Ось так ЛНУ святкував своє 96-річчя – урочисто, весело та творчо. І незважаючи на усі складнощі перебування у вимушеній евакуації університет продовжує розвиватися та жити повнокровним життям.

Тож, ще раз зі святом, наша рідна Альма-матер! Успіхів тобі, вагомих напрацювань і здобутків в ім'я розквіту України та на благо нашої рідної Луганщини!

 

Прес-центр

ЛНУ імені Тараса Шевченка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь